Vrienden van

Binnen CS de Knöllekes zijn er in de loop der jaren velen leden actief of actief geweest.  “De vrienden van de Knöllekes zijn  leden die als prins, adjudant, vorst, raad van elf, bestuur of als commissielid  vele jaren actief geweest zijn, om samen met alle Knöllekes het Boekels carnavalsfeest zo optimaal mogelijk te vieren. Met daarin veel aandacht voor de jeugd en de ouderen en al wat daar tussen zit. Gezamenlijk ondernemen, organiseren, bouwen, feest maken en vooral de cultuur van carnaval bewaken.

Vele “Vrienden van” hebben verschillende jaren al een stapje terug gedaan, en andere zeer recent. Maar allemaal blijven we zeker betrokken bij de Knöllekes, en laten ons zien en horen bij de diverse activiteiten. Waarbij met trots gezegd mag worden dat het ieder jaar CS de Knöllekes lukt om nieuw leven aan de club toe te voegen, zodat de Boekelse carnaval cultuur blijft voort bestaan!

De carnavals “knowhow”  van “De Vrienden Van” is gigantisch, wat wil je met zoveel ervaring, kennis en dorstlustigen in ons midden. Mocht U meer informatie willen hebben over de Boekels carnavalscultuur van de Knöllekes of wilt u er gewoon een praatje mee maken, of er bij aan wilt sluiten. Dan kunt u informeren bij de leden van de “Vrienden van de Knöllekes”:

Berrie Abelen
Pieter Arts
Adrie Beekmans
Rob van Boxmeer
Henrie van de Broek
Jan van den Broek
John Donkers
Ben van Dooren
Rob van Duren
Wim van den Elzen
Jan van Haandel
Dirk van de Heijden
Andre van de Horst
Gerard de Koning
Tonnie Kuijpers
Arie van Lankveld
Harrie van Sleeuwen
René Tielemans
Hetty Graat
Toon van de Velden
Tiny van de Ven
Leo Verhoeven
Wim van Zutven