Persoonlijk Adjudant Roy

Onder het motto

Tis bal mi Bompa en unne jonge vent, zûrrig dègger bènt!

ondersteunt Roy zijn zwager Prins Tijs d’n Urste tijdens zijn heerschappij over de Knöllekes. En ookal is het met Bompa dit is pas echt unne jonge vent dus zûrrig dègger bènt!

Persoonlijk Adjudant Roy (28 jaar) woonst samen met Yente Willems. Roy werkt als accountmanager voor Jacobs Douwe Egberts, bekend van de mooie koffie- & theeproducten van Douwe Egberts, L’OR, Senseo en Pickwick. Yente werkt als leerkracht basisonderwijs in Milheeze en is met heel veel plezier de juffrouw van de plaatselijke groep 5.

Persoonlijk Adjudant Roy heeft vroeger zowel gevoetbald bij Boekel Sport als badminton gespeeld bij BC ’t Veertje in Boekel. Maar de keuze voor badminton werd snel gemaakt en niet zonder succes. Roy heeft in verschillende nationale jeugdteams gespeeld. Sinds 3 jaar is Roy actief lid en vrijwilliger bij TPC Boekel. Ook Yente is bij TPC Boekel te vinden waar ze regelmatig een balletje slaat.

Waar kunnen we Prins Thijs d’n Urste met zijn prinses Sanne en Persoonlijk Adjudant Roy met zijn prinses Yente nog meer tegenkomen? Nou, als er iets in Boekel te doen is, dan zijn zij er te vinden. Bij Boekel kermis, de Boekelse Carnavalsactiviteiten, bij BoeCult en uiteraard bij Café ’t Menneke aan d’n toog! Oftewel is er gezelligheid, dan zijn zij er bij. Dus de tip voor komende weken: “zûrrig dègger bènt!”