Hofkapel RAWAZZIE

Het is alweer even geleden maar op 6 Mei 2023 vierden we ons jubileumfeest. Maar liefst 33 jaar Rawazzie/Opdonders! Dit vierden we uiteraard bij Nia Domo. In de middag hebben we muzikale klanken gehoord van diverse blaaskapellen uit Boekel en de regio. Wie waren er zoal op dit feestje? Onze muzikale vrienden van de Donderjagers, M4 en Ok Môi. Maar ook de mannen van Sambanda hadden hun trommels afgestemd om een mooi showtje weg te geven. Het Brabants Buske van Omroep Brabant kwam nog even langs voor een interview.

Coverband Ruizzz zorgde voor het avondprogramma. De sfeer zat er goed in en we hebben een fantastische dag gehad. Op naar 44 jaar Rawazzie!

Na ons geweldig jubileumfeest, Boekel kermis en vakanties staan de woensdagen weer in het teken van repeteren. Want het is altijd weer snel 11-11 en de start van het carnavalsseizoen. Dus we hebben de blousjes gestreken, de speldjes worden gespeld, de schoenen gepoest en we kunnen weer gezellig mee op pad met de Prins, Adjudant, Raad van 11, Dansmariekes en de Dames van de raad van 11.
Wij hebben er weer veel zin in.

Van links naar rechts:
Jeroen, Ton, Robin, Karin, Kim, Renske, Dirk, Ruud en Roel.
Op de foto ontbreken helaas Arno, Chantal en Laura

Lijkt het het leuk om met ons mee muziek te maken?

Lijkt het je leuk om muziek te maken en hou je wel van een feestje? Kom gerust eens binnen lopen in de Bowling bij Nia Domo. We repeteren iedere Woensdag avond van 20:00 tot 22:00. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@deknollekes.nl als je meer informatie wilt hebben.