Fotografie tijdens onze activiteiten

Tijdens onze activiteiten, zowel binnen of buiten maken we foto’s. C.S. de Knöllekes heeft het recht geluids- en/of beeldopnamen te (laten) maken van de activiteit waaronder de deelnemers of bezoekers van een activiteiten.
Bezoek je één van onze activiteiten, openbaar of besloten, dan ga je uitdrukkelijk akkoord met het opnemen van beeld- of geluidsopnamen en de publicatie daarvan in de door C.S. de Knöllekes gebruikte media. Enkel voorbeelden daarvan zijn: de carnavalskrant, de website, de social kanalen of andere publicatievarianten. Mocht er een foto zijn waarvan je graag verwijdering ziet? Dan kun je contact opnemen met de secretaris via info@deknollekes.nl

Knollekes foto album

Tijdens carnaval de andere activiteiten worden er heel veel leuke foto’s gemaakt.

Omdat we heel veel foto’s van vele jaren carnaval hebben, maken we voor ons archief gebruik van de website Flickr. Alle beschikbare foto’s kun je daar terugvinden.

En zie je daar een leuke foto van jezelf, van je kind, je vrienden, of gewoon een andere leuke foto, dan kun je die eenvoudig van die site downloaden en opslaan (na inloggen).

Onze Hoffotografen

De fotografie van de Knöllekes wordt verzorgd door vrijwilligers. Zij zijn tijdens onze activiteiten herkenbaar aan kleding met het opschrift “Hoffotograaf”.

De fotografie commissie bestaat uit:

  • Frans van den Elzen
  • Maurice van Doorn
  • Roos Verhoeven
  • André van der Horst

Vind jij het ook leuk om vrolijkheid vast te leggen? En zo een steentje willen bijdragen aan het (na)genieten van Boekel? Neem dan eens contact op met het secretariaat via info@deknollekes.nl