Zwart / wit Venhorst

Zwart / wit Venhorst
Jorg

Het is november 2019 en carnavalsseizoen 2019-2020 is afgetrapt. Traditioneel wordt in Venhorst in November het nieuwe prinsenpaar bekend gemaakt, dit jaar is de eer voor Prins Wout en Prinses Jantien. Ook traditioneel in november: issie zwart, lichtgetint, vlekkerig of kleur? 

Wat ons betreft: zwart wit. Voor deze keer dan. Meestal vinden we kleur leuk maar een vlekkerige op zijn tijd is ook best kunstig. Niet te vergeten een lichtgetinte: met een filtereffectje haal je mooie resultaten.

Ja,  “waar gaat dit nu weer over”,  hoor ik u denken. Maken ze zich nu bij de Knöllekes ook al druk over de goedheiligman en zijn knecht (oeps dat mag niet, ik bedoel:  “zijn geheel vrijwillig ingezette kompaan die zonder last te hebben van de wet DBA werkzaamheden verricht om kinderharten te verblijden”). Nee dat interesseert ons niks. Wat ons wel interesseert zijn leuke foto’s van onze activiteiten. Wendy is creatief en heeft de door haar gemaakte foto’s mooi omgezet naar zwart wit. Carnaval is altijd kleurrijk, maar zwart/wit geeft het wel een keer een sjiek randje. Dan doen we dat toch gewoon! Ondanks dat we door deze zwart/witte opstelling mogelijk de actiegroep “kick out zwart/wit foto’s” tegen de haren strijken. Bij voorbaat sorry: het is geen traditie, kleur past meer bij carnaval, maar we vonden het gewoon mooi.

Goed. Terug naar Venhorst. Samengevat: een gezellige middag! Eerst buurten en genieten van de muziek van achtereenvolgens Rawazzie en M4. In Venhorst was het gezellig druk in de vrolijk aangeklede zaal. Onze dansgarde heeft een geweldige nieuwe dans: Sing Halleluja! En we hebben een nieuw spelleke wat onze Prins Job verpletterend won.

O ja, geniet van de foto’s en Wendy nog bedankt voor het maken.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*