#trotsop…

#trotsop…
Jorg

We zijn tegenwoordig overal trots op in Nederland. En wij zijn ook trots.
Voorbeelden genoeg van waar we allemaal trots op zijn.

In deze trend gaan wij vrolijk mee. Dat wij de trend volgen: daar zijn we trots op!

Gezellig buurten in het café met special guest Twan

Maar vandaag maar eerst even naar Erp, daar hebben ze een nieuwe prins. En daar zijn we ze in Erp trots op.#trotsopprinsBart.

Eerst verzamelen bij d’n Doom: #wezijnooktrotsopdndoom. Vanuit daar gecoordineerd naar Erp #wezijntrotsopdecoordinatie. Prins Job en Adjudant Vincent hadden een speciale gast bij #trotsopspecialegastTwan.
Alvorens we in Erp een handje mochten geven aan prins Bart konden we gezellig in het cafe voorbereiden. Rawazzie speelde een deuntje #trotsopRawazzie en Stef stapelde rustig door. #trotsop531bekers. Maar daar kwam heb beroemde signaal van Vorst Filip: nog 5!

#Rawazzi

 

5 biertjes! #trotsopvorstFilip

Dus wij allemaal nog 5 biertjes per persoon bestellen. Maar dat was niet de intentie van de non-verbale communicatie van Vorst Filip. Vooral prins Job had het er moeilijk mee, die wilde niets liever als blijven buurten

Backstage in Erp

#trotsopmoeilijkenonverbalecommunicatie.
Op het podium nam vorst Filip het woord. Achtereenvolgens #trotsopdegarde, #trotsoprawazzie, #trotsopdenieuwevorstvanerp en ook #trotsophunnieuweprins en zelfs #trotsoponzeeigenraadvanelf. Ook trots zijn we op de stickeractie van een paar jaar geleden: dat heeft backstage in Erp zijn sporten achtergelaten.

De afsluiting was met de hele zaal springen: Prins Job en Adjudant Vincent zongen nog een keer hun liedje en dat gaf een geweldig sfeertje! #trotsdatiedereengingspringenenzingen.

Een mooi carnavalsweekend achter de rug, op naar de volgende activiteiten waar we #trots

#trotsopaldiebekers

op zijn!!

1 Reactie

  1. Maria Kuipers 3 jaren geleden

    Ikbentrotsop de persoon die elke keer weer onze activiteiten zo mooi op papier zet dank je Jorg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*