Stickers vinden gretig aftrek in Uden

Stickers vinden gretig aftrek in Uden
17 december 2017 Jorg

Het bestuur had bedacht dat ze een nieuwe foto nodig hadden voor de carnavalskrant. “Waarom?” Denken jullie nu.

Nee, klopt. Jullie hebben gelijk. Die vorige foto was écht nog niet over de datum. Mogelijk enkele heren van die foto wel. Tenminste als we af gaan op de geur die er ooit vandaan komt.

Maar waar maak je nu een goede foto? Waar anders dan in Poppodium de Pul in Uden. Dus wij naar Uden. En ja, er was nog iets meer te doen die avond. Een optreden van Black Bone en Harsh Realms. Maar ook Dé final show van On Fire en één van de afscheidsshows van de 101’s. Voor enkele binnen het bestuur was dit dan ook meteen een soort van muzikale ontdekkingsreis.

Die foto van het bestuur was zo gemaakt. Maar toen: stickers!!! Ook in Uden zijn ze er wild op. Nadat ze bij de merchandise waren gelegd waren ze zelfs het meest gekochte, oh nee, weggegeven item. Heel de Pul liep met een sticker van de Knöllekes. Er waren ook wel veel Boekelsen. Die wilden er natuurlijk wel een. Maar ook Ujese hoor! En diverse sportieve kandidaat prinsen!

Gaat dit bericht dan nog ergens over? Nee eigenlijk niet. Behalve dan: dikke dankjewel aan de Pul en On Fire. Voor een topavond!

 

Allemaal potentiele prinsen, die heren 1 van Unitas

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*