Stau für Konzert Rawazzie!

Stau für Konzert Rawazzie!
19 oktober 2017 Wesley

Stau für Konzert Rawazzie.

We beginnen deze keer eens met een weerbericht:

“Orkaan Ophelia , die richting Ierland trekt, is uitgegroeid tot een orkaan van de derde categorie. De Ierse autoriteiten hebben code rood afgegeven voor het westen. Er worden windstoten tot 130 km/uur verwacht, met kans op overstromingen en veel schade. Tienduizenden kinderen in Ierland gaan morgen niet naar school, omdat er geen schoolbussen rijden. In Nederland gaan er naar verwachting ook zoon slordige tigduizend kinderen niet naar school maar dat komt door de Herfstvakantie”.

Na een uitgebreid onderzoek over orkaan Ophelia, die zoals de berichten moesten doen geloven onze raad van 11 ff weg zou gaan blazen in het altijd natte Ierland was er toch gekozen om weer eens wat Duitsers weg te blazen met onze muzikale klanken op de wijnfeesten in Mayschoss. Na een klein uurtje lekker vlotjes doorgereden te kunnen hebben was het tijd voor een pauze waar weer de nodige drank in geslagen kon worden. Een kilometer of 25 voor de eindbestemming werden de verwachtingen werkelijkheid. “STAU” en een beste ook, en dat allemaal voor die ene hofkapel uit Boekel. Na een slordige 4 en een half uur in de bus te hebben gezeten was het tijd voor wijn. In de bus had Arno buiten zijn prachtige setje “happysocks” een tasje vol “wijnglasvasthoudunits” bij, die bij aanvang van de wijnfeesten uitgedeeld werden aan de meegereisde leden zodat deze 2 handen over hadden voor “Spiessbraten gefült mit zwiebeln”.

Onze Duitse vrienden op de keyboard die ook dit jaar weer in ons voorprogramma mochten staan hadden een speciaal opkomst nummer geschreven over “die Holländische Baumkapelle”. Tijdens ons optreden kregen we toch nog het een en ander mee van dat zuchtje wind daar bij Ierland want de pet van zowel Roel als Robin waaide af, recht voor de Duitse menigte die meteen door middel van geld er in te gooien er voor zorgde dat de petten goedgevuld bleven liggen.

Na onze beide  optredens was er tijd voor de vele fans om met ons een praatje of foto te maken, een privé les sousafoon te volgen, een dansje te wagen en zelfs met de happysocks van Arno op de foto te gaan. Na een super gezellige dag met veel muziek en wijn was het tijd om rond 18:30 met de bus weer richting Boekel te gaan waar we “zonder al te veel” gezeik rond de klok van negen bij nia domo neerstreken.

Er is ons niet gevraagd om volgend jaar weg te blijven dus bij deze een uitnodiging aan eenieder die dit leest om volgend jaar 21-10-2018 mee te gaan naar de wijnfeesten in Mayschoss. Voor vragen kom gerust naar 1 van die groene bloesjes / polo’s tijdens de carnavals activiteiten.

Danke fürs lesen und bis….

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*