Receptie Venhorst

Receptie Venhorst
Yvonne

981B5139Volop sfeer in Venhorst.

Zondag 22 november zijn we op receptie geweest in Venhorst bij de Peeltuuters. Bijna heel de Raad van 11 en het bestuur was aanwezig, niet om allemaal mee op de receptie te gaan, maar er moesten eerst nog wat groepsfoto’s gemaakt worden. Terwijl  iedereen een plekse had gevonden  kon André, onze hoffotograaf een kiekje maken van het hele spul.

Daarna konden we toch echt vertrekken richting Venhorst. De bus was weer aardig gevuld met de Prins en zijn Adjudant, de Raad van 11, het bestuur, Rawazzie, de dansgarde en de dames. Twee weken geleden hadden we de onthulling daar al meegemaakt en nu mochten we Prins Marcel D’n Urste met zijn Prinses Lianne gaan feliciteren.

De sfeer zat er al meteen in, toen Rawazzie begon te spelen. Prins Henri en Adjudant Erik hadden de tafel (of eigenlijk het biljart) ook al vlug gevonden en er werd gezellig mee gedaan met het hele spul. De hele hal was in gebruik door “het poortje” en de polonaise.

Na een tijdje hielden we het in de hal voor gezien..…  op naar de zaal en weer liefst zo dicht mogelijk bij de bar. Hier ging de gezelligheid gewoon door. We konden nog genieten van het gebeuren op het podium totdat Twan het sein gaf, wij mogen naar boven. Iedereen opgesteld en op muzikale begeleiding van Rawazzie, richting het podium. Nadat onze dansgarde weer een voortreffelijk dansje hadden gepresenteerd mochten Prins Marcel en Prinses Lianne aan het Rad der Knollen draaien. Het werden dit keer de luchtgitaren die door de kinderen van het prinsenpaar op de muziek van Rawazzie uitstekend werden “bespeeld”.

Receptie Venhorst 2   Receptie Venhorst 1

De roze tutu is bij sommige leden van de Raad van 11 toch echt wel de favoriet…..

Rond 18.00 uur keerden we weer richting Boekel en konden we wel zeggen: het was heel gezellig geweest in Venhorst. Volgende week is het voor Prins Henri en Adjudant Erik alweer hun allerlaatste receptie. We zijn dan te gast bij de Drumknaauwers in Gemert.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*