Programma Carnaval 2022

Programma Carnaval 2022
Jorg

Al enkele weken zijn zijn we samen met Nia Domo bezig met de voorbereidingen voor Carnaval 2022. En het programma staat! Veel plezier en lol, we hebben er zin in!

Deze carnaval wordt staand, zonder kaartjes, uitgezonderd biercantus!

CARNAVALSVRIJDAG 25-02

CarnavalsVrijMiBo

Laat die VrijMiBo op je werk maar zitten en kom samen met je vrienden of collega’s naar Nia Domo om zo samen dit feestweekend te vieren! Beats Events zorgt voor de deuntjes, jullie voor de danspasjes!
van 16.00 tot 19.00 u

Carnavalsmis & Sleuteloverdracht

Zeker deze carnaval kan niet starten zonder de zegen van boven. Aanvang 19.00
Daarna overhandigd burgemeester vd Elsen de sleutels aan de hoogwaardigheidsbekleders van Boekel.

CARNAVALSZATERDAG 26-02

Beerpong

Get your balls wet! Daar issie weer het spannendste en meest dorstige toernooi van Boekel. Inschrijven via onze site en ben er snel bij want er kunnen maar 120 teams meedoen!
Let op: 18+

Stuif-es-in

Het carnavalsbal puur en exclusief voor de basisschoolkinderen, waar ze kunnen genieten van elkaars optredens. Wie gaat er vandoor met de prijzen? Inschrijven voor de voorselectie kan hier!

Boekels Carnavalsbal

De DJ’s van Beats Events hebben er zin in! En wij ook! Een avond gezelligheid en met een verrassing van eigen bodem. Met nog een leuke verrassing deze avond!

 

CARNAVALSZONDAG 27-02

Carnavalsmiddag

Geen optocht helaas, maar wel een hele gezellige middag voor jong en oud bij Nia Domo.

Deutsches Karnaval: Alaaf!

Abends feiern wir karneval im deutschen stil. Unseren host ist Günther von Slagenhaus, der superstar. Und Otto Wunderbar mach es zu einer großen Party. Das ist super cool, nicht wahr?

CARNAVALSMAANDAG 28-02

Klein Knöllekesbal

Feesten, dansen, optredens met en voor de kinderen!

Carnavalsbal 12-16 jr

Speciaal voor de jeugd 12-16 jaar organiseren we ‘s middags een carnavalsbal. Laat je (middelbare) schoolpasje zien en je mag binnen!

Doe deze middag gezellig mee aan de carnavalsmuziekbingo! DJ Tim verzorgt de muziek. We maken er samen een groot feest van!
Met de muziekbingo zijn weer een heleboel mooie prijzen te winnen! Een uurtje voetballen (of wat anders) in de sporthal met je maten, bowlen bij Nia Domo, een bluetooth speaker en nog meer leuke dingen. . Je viert dit feestje bij Nia Domo in de Basement van 15.00 tot 18.00 uur.

Boekelse Biercantus

Samen zingen en drinken. Of juist niet drinken? Nou ja, hoe dan ook: gezellig!! Presentatie: Koen & Sander!
Koop je kaartje snel bij Nia Domo in de lunchroom, want op = op! Een kaartje kost € 25,- UITVERKOCHT
Let op: 18+

CARNAVALSDINSDAG 01-03

Dolle receptiedinsdag

Een lekkere vrije carnavalsmiddag waar je ook nog de gelegenheid hebt om stil te staan bij de uitverkiezing van onze hoogheden. Wil je ze alsnog feliciteren? Grijp dan (spontaan) je kans! Voor jeugdprins Wern en jeugdvorst Jip zijn twee momentjes gereserveerd op de dag. Ook voor prins Roel en adjudant Hans. Heb je een felicitatie-act? Geef dat dan aan ons door via onderstaand formulier. Dan houden we daar rekening mee. Anders is het simpelweg gezellig feestveren samen met deze hoogheden met de muziek van Beats Events!
Aanmelden voor felicitatie-act kan via deze link.

Knolverbranding

‘s avonds om 19.00 uur verbranden we de samen Knol op het plein. Daarna afterparty bij…

Café ‘t Menneke

Vooruit nog inne keer vol gas bij Café ‘t Menneke!!!

Let op: Uiteraard kun je bij Nia Domo je jas aan een kapstok hangen. Maar de garderobe is onbewaakt, we aanvaarden geen aansprakelijkheid voor verloren eigendommen.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*