Prins Filip on air!

Prins Filip on air!
16 februari 2017 Jorg

Gebrek aan media aandacht hebben we niet bij de Knöllekes. Nadat eerst ex-prins Rick op het kanaal van de Boekelse treitervlogger Mario terecht kwam, was het nu de beurt aan Prins Filip om op de nationale zender te verschijnen.

Het nieuwe jaar is immers net begonnen, en nadat prins Filip voor Juist de jaarlijkse rekening voor kijk- en luistergeld had voldaan vond hij dat hij ook maar eens wat terug moest krijgen. Rob Stenders, da’s de flauwste niet, zij “geen probleem!”. En hij stuurde zijn reporter Bernd naar Boekel om Prins Filip eens even flink aan de tand te voelen.

Dus op donderdagmiddag 16 februari, live op Radio 2: Prins Filip d’n Eirste (of zoiets). Straight from d’n Doom een live interview. Of de interviewer er allemaal veel van heeft begrepen betwijfel ik. Want een Prins met Belgische roots in een lege zaal in ‘t Knöllekesland dat was misschien allemaal net wat teveel voor die arme jongen van ergens boven in het land. Stenders bleek achter ook geen carnavalsvierder. Maar het maakt niets uit want wat zien we in de lucht: A rainbow high in the sky!!!

Wil je ook ff luisteren naar dit giga lange interview? Volg dan deze link en ga naar de tijd (dit is geen grap): 1:11:11

Veel luisterplezier!!!

In het midden de interviewer. Links is Prins Filip. Rechts is adjudant Berrie. Ja ik zet het er maar ff bij want ze zijn incognito. Maar ik herken ze wel.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*