Knolpower in de Peel!!

Knolpower in de Peel!!
Jorg

In de Peel is vorige week Prins Jop onthuld als de nieuwe heerser.

Ze hebben natuurlijk vernomen van de goede ervaringen die wij hebben met prins Job. Jammer dat ze er net 1 letter langs zitten. Én: het prinsenpaar heeft in O’Peel een Boekels randje: Prinses Susanne is een echte Boekelse!

Prinses Susanne en Vorst Filip

Daar moest vorst Filip natuurlijk wel even aandacht aan besteden. Naast het feit dat prins Jop met een pee is en niet met een bee. Want Prinses Susanne (die van prins Jop met een pee) is zelfs kleindochter van 2 ex-raad van elfleden van de Knöllekes, nl Ties Hoevenaars en Toon Tielemans. En ook de ouders van Susanne zijn fanatiek carnavalsvierders in het Boekelse. Maar Prins Jop (met de pee) doet daar niet voor onder als de derde generatie prins in de familie. En onze prins Job (met de bee) heeft het carnavalsbloed ook aardig door zijn aderen stromen.  En dan hebben we het nog niet eens over de adjudanten gehad, want Vincent (met een tee) had ook nog zijn zoon jeugdvorst Loet (toevallig ook met een tee) bij. Carnaval is dus toch een familiefeestje zo.

Nadat vorst Filip (met een pee) wat leuk had gebuurt met Susanne, was het de beurt aan prins Job (met een bee). Die buurte ook nog wat zo was de stemming gezet. Maar met Susanne wordt er ondanks de goede carnavalsopvoeding van Jop (met een pee) nog wat Knolpower toegevoegd aan de carnaval in de peel. Knolpower is overigens niet te verwarren met iets van Youtube. Die mens heeft onze term gejat, wij waren enkel zo stom om er geen trademark van te maken.

Onze dansgarde maakte wederom indruk met hun energieke en vrolijke dans. Vervolgens het spelleke: Adjudant Vincent (met een tee) deed het namens de Knöllekes…maar zag zich kansloos verslagen door Prins Jop (jawel: die met de pee) die veel hoger wist te komen. En Rawazzie maakte er ondertussen een flink feestje van: ook zij voegden hun stukske knolpower toe aan dit bezoekje, wat een feest!

Ook hierna was het nog gezellig, Boerdonk maakte indruk met hun leuke binnenkomst waarna het gezellig springen was. En toen gingen we nog
(terug) naar de Vliegenmeppers waar het ook errug gezellig was.

Tot de Bierspiele!

Ps. Prins Job (die met die bee) in de krant gezien vandaag?

En Wendy wederom bedankt voor de foto’s!

 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*