In Volkel is alles twAnders

In Volkel is alles twAnders
12 januari 2019 Jorg

Hoe twAnders? Lees en kijk snel verder.

Allereerst de reden natuurlijk voor het bezoek aan Volkel op deze regenachtige zaterdagmiddag: De receptie van Prins Jan IV! Dat is dan het eerste wat twAnders is: zaterdagmiddag. De meeste recepties vinden plaats op zondagen, maar in Volkel hebben ze dit sinds een aantal jaren gewijzigd. En doordat we bij Prins Jan op zaterdagmiddag op bezoek kwamen, kon helaas onze hofkapel Rawazzie niet mee. Werkverplichtingen. Alleen Chantal was er bij: ze had zich wel vermomd als een pieper, maar wij hadden haar echt wel herkend hoor!

Gelukkig was de hofkapel van de Piepers bereid om ons muzikaal te ondersteunen, dankjewel Durschieters!

Ook twAnders was onze vorst: Vorst Filip: was er niet. Vakantie naar Lissabon. Reserve Vorst Gerard: was er niet. Op vakantie naar midden Amerika. Ex-vorst Twan: Was er wel. Dus hij was de spreekstalmeester van de dag. Toch niet zo twAnders, want de regie en woorden van Twan voelen ook wel weer vertrouwd. Hij heeft het nog steeds in de vingers.

Bij Volkel was er ook iets twAnders aan de vorst: Vorst Hans had zijn taak overgedragen aan Vorst Ivo.

Een goede reden om hem te betrekken bij het spelleke, nu hij niet langer de touwtjes in handen heeft. En ook twAnders was de deelname van onze eigen Adjudant Wout. Randy zorgde deze keer voor de aanmoedigingen. Maar wat er twAnders was aan Wout zijn deelname? Nou…het leek er op dat hij het fingerspitzen gevoel kwijt was want een hoop geknoei en gezwaai. Links van hem liet ex-vorst Hans zien hoe hij gewend was aan de touwtjes in handen hebben: zonder problemen vervulde hij de opdracht. Prins Jan, die overigens familie blijkt te zijn van ex-vorst-maar-vandaag-weer-een-dagje-reserve-vorst Twan, was gemotiveerd door de gedachte aan pindakaas. En dus ook dat was twAnders: meestal wint onze prins Randy of Adjudant Wout deze wedstrijd, maar dit keer Prins Jan IV.

Zo was het toch weer een leuke middag in het altijd gezellige Volkel. O ja: ook twAnders: dit keer zat Max wel in de bus.

Adjudant Wout wordt in stelling gebracht

Onze dansgarde topper Juul!

 

Je ziet hem denken: Pindakaas…Pindakaas…Pindakaas

 

Ex vorst Hans

Vrij nutteloze foto van Leo

Reserve-Reserve en ex-vorst Twan

Hans heeft het door denkt ie

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*