Gamenight bij La Compagnie

Gamenight bij La Compagnie
C.S. de Knöllekes

16316331138_ae93111f73_zNa een verkwikkend bezoek aan St Petrus is het inmiddels een goede gewoonte om ook een bezoek te brengen aan La Compagnie, oftewel bij Peer en Tina.

Bij dit clubhuis van vele Boekelse verenigingen, waaronder onze carnavalsvrienden van de vliegenmeppers, is altijd volop gezelligheid. Maar met de muziek van de Opdonders is alles nog veel gezelliger. De biljartclub moest plaats maken, want de Opdonders wilden spelen en onze heren met de veren wilden wel eens op het biljart dansen.

Maar een avond bij van uden is niet compleet zonder een spelleke. Peer en Tina hadden Frans Verhoeven (jawel, die beroemde zanger)! bereid gevonden om een spel in elkaar te zetten en voor de presentatie zorg te dragen. Frans doet dat met verve, zoals we dat van hem gewend zijn.

Aan prins Henri en Adjudant Erik werd gevraagd om een team samen te stellen. Prins Henri koos er voor om zijn team samen te stellen ui ex-prinsen. Adjudant Erik stelde zijn team samen uit ex-adjudanten. Daarmee was de toon gezet…lacompagnie 02

Diverse spelletjes uit minute-to-win-it werden gedaan. Bekertjes omgooien, bierkratlopen en dobbelstenen Uiteindelijk was het amper een wedstrijd te noemen, want met een zeeeeer grote overmacht won het team van Prins Henri, ondanks verwoede pogingen van met name dhr. G.Krol om de winst voor het team van adjudant Erik binnen te slepen. De foto’s geven een mooi beeld van de avond. Kijk maar eens in ons fotomenu.

16317789339_76a5e65f94_z

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*