De laatste

De laatste
Ben van der Ven

Na 54 weken heerser van de Knöllekes te zijn geweest, stond afgelopen zondag de laatste receptie van prins Randy en zijn persoonlijke adjudant Wout op het programma. Deze keer was het de prinsenreceptie bij CV de Peelvruuters in Elsendorp, waar prins Mark d’n Twidde samen met zijn prinses Janne de scepter zwaait.

Heel de bups was dan ook van de partij om prins Randy en adjudant Wout te ondersteunen bij deze laatste receptie. De heren hadden er zin in en nadat er wat ruimte was vrijgekomen voor in het café, kon er een feestje worden gebouwd samen met Rawazzie. Na ons lekker te hebben opgewarmd en de dames van de dansgarde hun rek en strekoefeningen hadden gedaan, werden we uitgenodigd om prins Mark en zijn prinses Janne te komen feliciteren. Na het voorstelrondje door Vorst Filip, was het de beurt aan de dansgarde om hun dans op te voeren. Ik blijf het knap vinden dat deze dames zich iedere keer weten aan te passen aan de beperkte ruimte die ze krijgen.  Complimenten.

Vervolgens tijd voor de act. Hierbij was te zien dat prins Randy toch al wat langer de touwtjes in handen heeft.  Voor prins Mark van de Peelvruuters  was het nog wat wennen, maar ook in Elsendorp gaat het deze carnaval helemaal goed komen.  Na gezellig met de aanwezige carnavalsverenigingen nog een feestje te hebben gebouwd werden we verzocht om naar de bus te gaan.  Hé vervelend, Venhorst moest eerst worden weggebracht. Maar niet heus dacht Randy. Nog 1 keer op de

Veiligheid voor alles

(sta)tafel, effe alle remmen los. Nooit geweten dat je met 4 personen op een statafel kunt staan want natuurlijk moest dit laatste feestje worden gevierd met prins Mark en prinses Janne. Een mooie laatste receptie waarbij prins Randy nog even Rawazzie ondersteunde en zo zijn verhaaltje van prins zelf kon uitblazen.

Na deze receptie waren we nog uitgenodigd bij persoonlijk adjudant Wout. Om alvast informeel afscheid te nemen van de heersers van de Knöllekes van 2018. Randy, Hilke, Wout en Lianne, bedankt voor jullie inzet, gastvrijheid en gezelligheid.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*