Carnavalsactiviteiten Knöllekes weekend 13-14 november afgelast

Carnavalsactiviteiten Knöllekes weekend 13-14 november afgelast
Jorg

Helaas, het Coronavirus gooit wederom roet in het eten. Er stond een leuk carnavalsweekend op de planning om de start van het seizoen 2021-2020 te vieren, maar helaas kunnen de activiteiten niet doorgaan.

Boekelse Toepkampioenschappen: afgelast

Op zaterdagavond 13 november zouden de Boekelse Toepkampioenschappen plaatsvinden in ons thuishonk Nia Domo. Maar door de corona maatregelen die zaterdag 13 november in gaan, kan het toernooi niet plaatsvinden.

Tijdens deze avond zouden onze Dansgroepen ook voor het eerst hun dansen laten zien waar ze het hele jaar op hebben geoefend. Ook dit kan niet doorgaan. We prikken een nieuwe datum in december, zodat de dansen getoond kunnen worden aan alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere belangstellenden. Ook de “vereniging van het jaar” wordt op een later moment bekend gemaakt.

Had je een kaartje gekocht voor de Toepkampioenschappen? Dan kun je bij Nia Domo je kaartje inwisselen tegen het aankoopbedrag.

Onthulling carnavalswegwijzer: afgelast

Om zondag 14 november 11.11 uur was gepland om met alle carnavalsverenigingen de “carnavalswegwijzer” te onthullen op het St. Agathaplein. De gezamenlijke opening komt te vervallen.


Gezamenlijke lunch met de carnavalsverenigingen: afgelast

Traditioneel gaan de carnavalsverenigingen na de onthulling van de carnavalswegwijzer gezamenlijk lunchen. Dit jaar was die gepland bij Café ’t Menneke. Helaas kan dit ook niet doorgaan gezien de maatregelen en het besmettingsrisico.

 

Uiteraard vinden we het jammer dat onze activiteiten geen doorgang vinden. Net zoals iedereen die er van baalt of iets georganiseerd heeft. Maar we kunnen en willen onze ogen niet sluiten voor de oplopende ziektegevallen en de druk op de zorg. Graag zien we jullie (weer) in betere omstandigheden bij carnavalsactiviteiten van de Knöllekes of een van onze bevriende verenigingen.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*