Buitenseizoense activiteit

Buitenseizoense activiteit
Jorg

Buitenseizoense activiteitOok buiten het seizoen blijven de Knöllekes actief. Bijvoorbeeld bij BoeCult, maar in deze vakantieperiode is er een nieuwe activiteit aan toegevoegd. Op initiatief van Raad van 11 lid Koen is er een bezoek gebracht aan het prinsenbal van CV de Heikneuters op camping de Heische Tip.

Maar ja, hoe moeten we daar mee om gaan? Want het protocol is vrij strikt. Geen kostuum en steek buiten het carnavalsseizoen! Maar toch wilden we daar als Knöllekes naar toe. Gelukkig werd er snel een alternatieve smoking bedacht waardoor iedereen er toch representatief op stond. Met uitzondering van de korte broek en slippers, maar het was dan ook bijna 40 graden. En helemaal compleet waren we ook niet, dat je een beetje in de vakantieperiode. Zo was de belangrijkste persoon: Prins Henri samen met Rob van Duren van zijn vakantie aan het genieten en waarschijnlijk waren hun gezinnen er ook bij. Maar geen paniek: met Adjudant Erik is een zeer waardige vervanger in huis.

Toevallig was het ook nog ingericht op ‘buurman en buurman’ dus Erik was helemaal op zijn gemak. Vorst Twan mocht ook daar wat spreken. Onverwachts, maar dat maakt hem ook niets uit. Schudt er zo een verhaaltje uit en laat meepassant Koen de medaillies uitdelen als initiatiefnemer.

De avond was zeer gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Is er een nieuwe traditie geboren? Kijk op de site van de Heikneuters voor de foto’s en geniet hier van het voorproefje.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*