BOOMZAAGAVOND DE HEISCHE TIP

BOOMZAAGAVOND DE HEISCHE TIP
Ben van der Ven

IMG-20151212-WA0008

Nadat wij in augustus te gast waren bij Cv de Heikneuters op hun prinsenbal, was het deze keer aan ons de eer om deel te nemen aan de jaarlijkse boomzaagavond.

Natuurlijk zijn de Knöllekes altijd wel in voor een nieuw avontuur vandaar ook dat we met een groot gezelschap vertrokken naar de Heische tip.  Daar aangekomen was het eerst nog even de kat uit de boom kijken, want dit was voor ons ook een nieuwe ervaring. Het enigste dat we wisten was dat prins Henri en zijn adjudant Erik een boomstammetje moesten zagen maar verder lieten we alles over ons heenkomen. Na een korte presentatie aan de aanwezige, hadden de meeste de focus op hetgeen in Boekel gebeurde namelijk de prijsuitreiking van de Boekelse kwis.  Nadat de uitslag daarvan bekend was, was de aandacht gericht op een ander ding, namelijk zo snel mogelijk een skeefke van die boomstam zagen. In de voorrondes lieten prins Henri en adjudant Erik zien dat zij als buurman en buurman perfect op elkaar ingespeeld waren en met een 2e tijd gingen zij door naar de volgende ronde.

Deze topprestatie werd ook opgemerkt door de organisatie. Immers als nieuwkomer tijdens de boomzaagavond lieten zij 8 ervaren teams achter zich. Er werd dan ook al snel gevraagd of er was getraind voor deze avond. Het antwoord daarop was een duidelijke nee. Dit terwijl er voldoende mogelijkheden waren immers binnen cs de Knöllekes hebben wij Gerard Krol die rond deze tijd van het jaar genoeg boompjes heeft die van het land moeten.

Vervolgens gingen onze mannen door naar de halve finale. Hier lieten ze heel sportief de eer aan de tegenstander. Henri en Erik wilden aan het einde van hun regeerperiode niet meer alle aandacht op zich gevestigd hebben en vandaar dat ze de overwinning nalieten aan de tegenstander. De 3e plaats werd vervolgens gevierd met een borrel waarna het feest kon losbarsten. En gefeest werd er tot in de kleine uurtjes. De terugreis naar Boekel werd daarna onder leiding van de reisleider Max ingezet. Wederom een zeer geslaagd avontuur.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*