Boekelse Toepkampioenschappen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boekelse Toepkampioenschappen

november 13 @ 19:00 - 23:30

€25

UPDATE 12-11

Boekelse Toepkampioenschappen: afgelast

Op zaterdagavond 14 november zouden de Boekelse Toepkampioenschappen plaatsvinden in ons thuishonk Nia Domo. Maar door de corona maatregelen die zaterdag 14 november in, kan het toernooi niet plaatsvinden.

Tijdens deze avond zouden onze Dansgroepen ook voor het eerst hun dansen laten zien waar ze het hele jaar op hebben geoefend. Ook dit kan niet doorgaan. We prikken een nieuwe datum in december, zodat de dansen getoond kunnen worden aan alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere belangstellenden. Ook de “vereniging van het jaar” wordt op een later moment bekend gemaakt.

Had je een kaartje gekocht voor de Toepkampioenschappen? Dan kun je bij Nia Domo je kaartje inwisselen tegen het aankoopbedrag.

——————–

Zin in een potje toepen? En een gezellige avond? Beiden zijn gegarandeerd tijdens de opening van het Boekelse Carnavalsseizoen 2021-2022!

Voor slechts € 25 heb je toegang en kun je de hele avond genieten van (rosé)bier, wijn en fris. We hebben dansbare deuntjes en tevens organiseren we het Boekelse toeptoernooi! Dus je kun kiezen: Toepen, buurten, dansen óf….alledrie!

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Nia Domo, tot dan!

Gegevens

Datum:
november 13
Tijd:
19:00 - 23:30
Kosten:
€25
Evenement Categorie:

Organisator

CS De Knöllekes

Locatie

Nia Domo
Boekel, St. Agathaplein 6 5427AB Nederland + Google Maps