Stuif es in

Hallo Kleine Knöllekes!

Wil ook jij meedoen met Stuif es in? Want Stuif es in is je kans om op het grote podium van Nia Domo te laten zien wat je kunt op zang, dans en playback gebied! Op onze site kun je jezelf inschrijven via het inschrijfformulier. Dat vind je via: Activiteiten, inschrijven, Stuif es in.

Als je wilt meedoen, kan dat in de volgende categorieën:

  • Onderbouw playback (Groep 1 tot en met 4)
  • Bovenbouw playback (Groep 5 tot en met 8)
  • Live
  • Dans
  • Theater

Daarnaast is er een beker voor het meest carnavalske optreden.

Theater is ook dit jaar een categorie! Kun je erg goed theater spelen? Iemand nadoen? Of wil je een sketch spelen? Dan kun je je opgeven in de categorie theater. Let er wel op dat het optreden max 5 minuten duurt!

Het aantal aanmeldingen is ieder altijd megaveel. Daarom hebben eerst een voorronde, op de zondag voor carnaval. De finale is op de zaterdag voor carnaval. Op de dag van de voorronde beslist een jury wie er allemaal mee mag doen aan de finale van Stuif es in…of wie tijdens de carnaval mag optreden tijdens het Klein Knöllekesbal.

Wil je meer weten over de Stuif es in of wat dan ook van het jeugdcarnaval, bel dan even naar Marlous van Schijndel (tel. 06 – 12830410). Maar je mag ook e-mailen naar ons. Dit kun je doen naar dit e-mail adres: stuifesin@deknollekes.nl. Inschrijven voor de Stuif es in kan hier.

Voorronde Stuif es in (Zondag 16 februari)

De voorronde van de Stuif es in is de dag waarmee je kan proberen zo’n felbegeerde finaleplaats in de wacht te slepen. Een deskundige jury beoordeeld wie er allemaal naar de finale mag.

Tijd: 12.00 uur tot ongeveer 17.00 uur (tijden kunnen afwijken bij veel deelname)
Waar: Nia Domo
Wie: Alle artiesten van groep 1 t/m 8 en alle papa`s, mama`s, opa`s, oma`s, broertjes, zusjes, familieleden, kennissen, vrienden kortom: Iedereen is welkom.
Entree: Kinderen gratis, Volwassenen 2 euro.

Er zijn ook braskaarten te koop voor 4 euro en de garderobe kost 50 cent.

Finale Stuif es in (Zaterdag 22 februari)

Op deze dag ze je de optredens die de jury heeft uitgekozen van de voorselectie. De deelnemers van de finale strijden dan om de felbegeerde bekers.

Tussen de optredens door kun je dansen en hossen!

Tijd: van 12:45 tot 16:30 uur, in het Nia Domo.
Waar: Nia Domo
Wie: Alleen kinderen van groep 1 t/m 8 zijn welkom (let op: BINNEN IS BINNEN)
Kosten: De entree is 1 euro

Er zijn braskaarten te koop voor 4 euro.

Laat door je papa of mama je telefoonnummer op een briefje op op je arm zetten, zodat wij ze altijd kunnen bellen.

En… natuurlijk kom je verkleed! Het is dan carnaval!