Stuif es in

Hallo Kleine Knöllekes!

Wil ook jij meedoen met Stuif es in? Stuif es in is je kans om op het grote podium van Nia Domo te laten zien wat je kunt op zang, dans en playback gebied! Op onze site kun je jezelf inschrijven via het inschrijfformulier.

Als je wilt meedoen, kan dat in de volgende categorieën:

  • Onderbouw playback (Groep 1 tot en met 4)
  • Bovenbouw playback (Groep 5 tot en met 8)
  • Live
  • Theater
  • Onderbouw dans (Groep 1 tot en met 4)
  • Bovenbouw dans (Groep 5 tot en met 8)

 

Daarnaast is er een beker voor het meest carnavalske optreden. Een optreden mag maximaal 5 minuten duren. Dit jaar krijg je de mogelijkheid om tijdens je optreden gebruik te maken van twee headsets en/of drie microfoons.

 

Zondag 16 februari: Voorselectie Stuif es In 

Tijd: 12:00 – ± 17:00 uur

Entree: kinderen gratis en volwassenen €2 en garderobe €0,50

Alle kinderen van groep 1 t/m 8 uit Boekel én Venhorst kunnen hier hun talenten tonen. Nodig jouw ouders, opa’s & oma’s en de buurman uit om naar de voorselectie te komen kijken!

 

Zaterdag 22 februari: Finale Stuif es In 

Tijd: 12:45 – 16:30 uur

Entree: €1 en de garderobe is gratis

Tijd voor de finale! In de categorieën theater, live, dans onderbouw/bovenbouw en playback onderbouw/bovenbouw gaan drie optredens door. Deze artiesten ‘strijden’ om de felbegeerde bekers en aan de jury de taak om de winnaars te kiezen. Natuurlijk is er die dag ook tijd om zelf te feesten en te dansen. Van 12.45-15.45 uur feesten wij met alleen kinderen, maar om 15.45 uur gaan de deuren open voor de ouders tijdens de prijsuitreiking. Binnen is binnen.

 

Wil je meer weten over de Stuif es in, bel dan even naar Marlous van Schijndel (tel. 0612830410). Je mag ook mailen naar: stuifesin@deknollekes.nl.