Activiteiten

Carnavalsactiviteiten voor jong en oud

knollenskoeffelen2013De Knöllekes organiseren diverse carnavalsactiviteiten waarbij we een zo groot mogelijk publiek in de Boekelse gemeenschap willen aanspreken. Want de Knöllekes verzorgen carnaval voor jong en oud in Boekel.

Veel van onze activiteiten zijn jaarlijks terugkerend, net als het carnavalsfeest. Maar toch proberen we ieder jaar door kleine verbeteringen of aanpassingen onze activiteiten leuk en vernieuwend te houden, zodat ieder jaar zijn eigen carnavalsfeest is.

Organisatie

De activiteiten worden georganiseerd door de Raad van Elf, het bestuur en ondersteuning van diverse vrijwillgers die het carnavalsfeest een warm hart toedragen. Maar vergeet ook zeker niet de muzikale ondersteuning van onze hofkapel en de vele uurtjes oefenen die zitten in de dansen van de Dansgarde of Knollentrappertjes en daarnaast natuurlijk de artiesten van de pronkzittingen. En niet de onderschatten is de hulp van de dames van de Raad van Elf of bestuur in diverse commissies.

Enkele activiteiten van de Knöllekes worden verder toegelicht op onze site. De anderen worden nader toegelicht in de agenda.