Prins Randy d’n Urste

Onder het motto

“Geef nooit op, vier carnaval tot op d’n top!””

heerst Randy van Venrooij over de Knöllekes tijdens de carnaval in Boekel. Tijdens deze periode zal hij bekend staan als Prins Randy d’n Urste.

Prins Randy d’n Urste (37) is in het dagelijks leven manager verkoop binnendienst bij Bas Trucks in Veghel. De prinselijke residentie van Prins Randy staat aan het Veenmos, waar hij woont met zijn vrouw Hilke en hun 2 kinderen Bram (6) en Juul (5). Prins Randy kun je kennen van het oberen bij café ’t Menneke of van het tennissen bij TC Boekel. Hij zit ook graag op de wielrenner of mountainbike. Hij is jarenlang lid geweest van de kapel “De Opdonders”, de voorloper van de huidige hofkapel Rawazzie. Dus mocht het nodig zijn, dan kan Prins Randy invallen. Daarnaast is hij lid van de gelegenheidskapel “De Donkiejagers” van de fanatieke buurtvereniging “De Donkies”. Hij zet zich ook graag in voor de gehandicapte medemens. Dit mede vanwege zijn gehandicapte zusje Natasja.

Prins Randy zet zich ook in als coördinator van Alpe d’HuZes op logistiek gebied. Hij regelt de gehele logistiek, dat wil zeggen 20 vrachtwagens met spullen die naar Frankrijk rijden. Hij gaat in 2018 ook zelf weer de berg overwinnen op de fiets. Een van de grootste drijfveren om dit te doen is zijn vrouw Hilke die de vervelende ziekte kanker heeft overwonnen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*