Persoonlijk adjudant Wout

Onder het motto

“ “Geef nooit op, vier carnaval tot op d’n top!””

ondersteunt Adjudant Wout Swiers zijn Prins Randy tijdens de carnaval in Boekel.

Persoonlijk Adjudant Wout Swiers (59) woont in dezelfde straat als Prins Randy d’n Urste. Daar woon hij samen met zijn vrouw Lianne en hun 2 kinderen Daan (14) en Bas (11).
Wout en Lianne zijn 7 jaar geleden daar komen wonen en vanaf het begin is er een goede klik tussen de beide stellen geweest. Wout is een recreatieve tennisser bij TC Boekel. Hij doet wekelijks aan crossfit samen met Lianne en is vaak aanwezig bij de trainingen en wedstrijden van JO 12-4 om zijn zoon Bas en zijn maten aan te moedigen. Hij is fanatiek supporter van Max Verstappen en reisde al eens met Prins Randy en enkele andere Donkie- mannen naar Barcelona om een wedstrijd te bekijken.

Hij is nauw betrokken bij de buurtvereniging de Donkies. Hij zet zich in voor de jaarlijkse buurtversiering en voor de optocht. Hij was tot voor kort penningmeester van de scouting. Hij golft wekelijks met zijn vrienden. Loopt en fietst veel. En reist graag met zijn gezin. Ook is hij net als Prins Randy lid van de gelegenheidskapel “de Donkiejagers”.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*